Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením webu vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies. Více informacíSouhlasím
FBC Sokol Adamov
Vítejte na stránkách našeho florbalového klubu
Nacházíte se: Články

První turnaj sezóny 16/17

Sobota 17.9.2016 muži B

V sobotu vstoupilo do JM ligy mužů naše béčko posílené o tři hráče z A-týmu. Odehrála se dvě utkání proti soupeřům podobné úrovně.

Sestava:
B: Tomášek
O: Krátký M., Krčál, Hamerský, Zahradník, Havlíček
Ú: Žlůva, Buchta, Moser, Pitek, Kuchař, Lukáš

1. utkání
0:2 Adamov B x Židenice B

Vstup do utkání byl lehce rozespalý, ale hrálo se nahoru, dolů. Mnoho krásy ani gólů zápas však nepřinesl. Pozitivní byla týmová soudržnost na place, kdy mnozí pochopili, že obrana je součást útoku a útok součást obrany.
Branky bohužel padaly pouze do jedné brány a naše hra dopředu připomínal spíše boj s povrchem, než se soupeři.
Ve třetí třetině jsme hru stáhli na 8 hráčů do pole a soupeře zatlačili až za bránu, ani přes dobré napadání se nám branku vsítit nepodařilo.

2. utkání
3:1 Florec Brno x Adamov B
Branka: Buchta (Havlíček)

Druhé utkání bylo proti lépe hrajícímu soupeři, který sice neoplýval brilantní fyzičkou, ale techničtější hrou. Utkání mělo velice podobný průběh s tím, že se nám dařilo tvořit si více hezkých situací ve směru dopředu, ale na drahou stranu více "namazávat" soupeřům na čepele.

V obou utkáních jsme předvedli velice dobrou 3. třetinu, kterou jsme ale bohužel nepřetavili na branky.
Na závěr pochválím Honze za jeho výkon v brance.
Když se maká, tak to jde.
Teď jen trénovat a trefovat zařízení!

Další utkání:
16.10. SH Želva Dubňany
11:00 Adamov B x Gullivers C
14:45 Lanžhot B x Adamov B

První turnaj A týmu

Neděle 25.9.2016 turnaj muži A - SH CESA VUT Brno

Sestava:
G: Dorazil
O: Chalupa, Havlíček, Horák, Vašina
U: Kocman, Ruber, Knotek, Lukáš, Zouhar, Ševčík

Áčko dnes vyrazilo za svojí první poutí za body. Našimi soupeři byli Hattrick Brno U21 a TJ Čechie Zastávka. Kvality soupeřů jsme si byli dobře vědomi. Nicméně týmová soudržnost a nasazení při hře, udělala z kluků z Adamova stroj na body a nám se tedy podařil historicky nejlepší vstup do sezóny.

1. utkání Adamov x Hattrick U21
Zpočátku opatrné utkání. Soupeř hrál technicky, ale téměř bez důrazu. Po krátké době jsme se dostali do vedení, ale soupeř do konce první periody dokázal vyrovnat. Skóre se od té doby přelévalo až do 3. třetiny, kdy jsme díky mnoha vyhraným soubojům dokázali odskočit a výsledek si pohlídat.

Nakonec tedy: 8:4

Za zmínku stojí historicky 2. hattrick výborně hrajícího Rabryho. Dále skvělá hra celého týmu zejména ve 3. periodě.

2. utkání Adamov x Zastávka
Souboj známých soupeřů, vždy padá hodně branek a dnešek nebyl výjimkou. V úvodu jsme Zastávku překvapili 3-mi rychlými brankami, ale od půlky první periody "zařadila" Zastávka druhý rychlostní stupeň. Po první periodě tedy 3:1. Druhá perioda se nesla v duchu důrazné hry a šancí na obou stranách. V tomto dějství byla Zastávka úspěšnější a dokázala utkání vyrovnat na 4:4. Ve třetím dějství se nejprve ujala vedení Zastávka, ale po dvou úspěšných zakončeních jsme utkání otočili na konečných 6:5 pro nás.
Zápas se hrál ve velice slušném tempu s mnoha šancemi. Brankaři na obou stranách ukázali několik hezkých zákroků. Pochvalu si zaslouží celý tým. To je přesně ten výkon, který bychom měli předvádět.

Začátek se nám tedy povedl, ale je třeba pamatovat na to, že nás čeká ještě 9 dalších turnajů a body jsou stále ve hře.

Další utkání áčka: 23.10.2016 na domácí půdě.

Závěrečný turnaj B týmu

FBK Atlas Blansko : TJ Sokol Adamov B - 5:1
V posledním kole jihomoravského přeboru mužů B nás v Němčicích nad Hanou čekali těžcí soupeři. Nejprve Blansko, které muselo zvítězit aby udrželo první místo v lize. Obraz hry bohužel odpovídal postavení obou týmů v tabulce. Hráči Blanska hned v první třetině využili několik pěkných kombinačních akcí, kdy rozebrali naši obranu a skórovali do odkryté brány. My jsme se nemohli prodrat před soupeřovu bránu a střely z dálky neměly razanci aby zdramatizovaly zápas.

VSK MZLU Brno : TJ Sokol Adamov B - 6:4
Hráči MZLU bojovali o 3 místo v tabulce, navíc nám dlouhodobě nesedí jejich rychlý běhavý styl hry. Kupodivu začátek zápasu nám vyšel výborně. Stačilo si párkrát přesně přihrát a nebo naběhnout před brankoviště na dorážku a najednou vedeme 3:0. Ovšem nebylo to letos porvé, kdy jsme prohospodařili dobře rozehrátý zápas. Soupeř rychle srovnal. Nám se ještě jednou podařilo jít do vedení, ale to bylo z naší strany vše. MZLU mělo i pořádný kus štěstí, protože to co jim tam všechno spadlo se nevidí zas tak často.

Předposlední místo v tabulce jsme sice udrželi, ale jen díky lepším vzájemným zápasům se Sokolem Brno III. Z 24 zápasů jsme pouze 4x vyhráli a 2x remizovali, což není vůbec lichotivá statistika. Snad jediné pozitivum je, že na jaře se obraz hry pomalu zlepšoval. Nicméně abychom mohli vyhrávat častěji, budeme muset do podzimu zlepšit hodně věcí.

Závěrečný turnaj A týmu ve Slavkově

Vzhledem k průběhu sobotního kola bylo naše celkové umístění pouze v našich rukou. Rousínov získal 4 body a tak se nás o 3 body předstihl. Nám stačilo uhrát jednu výhru a o skóre bychom brali 7. místo.

Cíl byl jasný, ale cesta byla nelehká. První utkání proti vítězi soutěže (Psycho Brno B), pro kterého už bylo utkání formalitou, se od počátku nevyvíjelo dobře. My měli problém hrát v tempu a proměňovat množství šancí, zatímco soupeř nás školil z produktivity. Nakonec tedy 7:12. Skóre odpovídalo průběhu utkání.

Druhé utkání naši pozornost přesunulo ke dnu tabulky k týmu z Bzence. Utkání věrně kopírovalo průběh sezóny, nasazení našich hráčů a jejich účast na trénincích. Tzn. mizérie. I když se chvílemi opravdu hrálo nahoru a dolů, soupeř byl produktivnější a vybudoval si náskok 3 branek. Naštěstí pro nás jsme zahráli solidní 3. třetinu, ve které jsme srovnali na konečných 5:5.

Celkově tedy 8. místo z 11-ti, což není dobrá vizitka.

Snad bude lépe.

Turnaj B týmu 2.4.2016

TJ Sokol Adamov B : SK Florbal Sivice - 3:6
Na předposledním turnaji jihomoravského přeboru mužů B nás v Jedovnicích čekali soupeři z opačných konců tabulky. Nejprve Sivice, aktuálně druhý tým, který ještě bojuje o první místo v lize. Na obrazu hry to bylo znát. My jsme hráli nervózně, nepřesně si přihrávali a hráči Sivic trestali naše chyby.

Sokol Brno III : TJ Sokol Adamov B - 5:8
S Falcony se hrálo o to, který tým spadne na poslední místo v tabulce. Na soupeře jsme vlítli od první minuty a prakticky se hrálo jen na jejich půlce. Bohužel většinu našich střel zblokovali soupeřovi obránci, nebo je pochytal vynikající gólman, případně jsme netrefili z pár metrů odkrytou bránu. Naopak Falconi, kteří dorazili jen v 6 lidech, se ani nesnažili s námi běhat. Jen zkušeně číhali na odražené míčky a nahazovali je na svého vysunutého útočníka. V Půlce druhé třetiny jsme tedy nepochopitelně prohrávali 2:1. Nicméně pak nám trochu pomohl pan rozhodčí, který pustil sporný souboj za brankou bylo z toho vyrovnání. Teprve potom jsme se zklidnili a začali proměňovat aspoň občas nějakou šanci. Utrpěli jsme povinnou výhru, nicméně jsme se nadřeli mnohem víc, než si asi většina z nás představovala.

Domácí turnaj 19.3. Muži A

Los 20. kola vrátil náš tým do domácího prostředí a přisoudil mu nelehký úkol. A to zdolat týmy Zastávky a lídra tabulky ze Slavkova.

V prvním utkání byla naším soupeřem Zastávka. Průběh utkání doprovázelo velké množství nepřesností, ale i přesto padla v první třetině pouze jedna branka. V podobném duchu se nesla i druhá třetina. Na gólové hody museli diváci počkat do 3. periody, kdy se hra více otevřela. Zastávka byla v utkání velice produktivní. Tvořili si šance a proměňovali je. Zatímco nás srážela mizérie v podobě nahrávek. Solidní hru jsme dokázali prodat pouze v pár střídáních ve 3. periodě, což vážně na obrat v utkání nestačí. S konečným hvizdem tedy 3:7 z pohledu Adamova.

Do druhého utkání jsme nastoupili proti favoritovi ze Slavkova. Letos mají kluci opravdu skvělou fazónu. To potvrdili i v našem duelu. Nevypouštěli souboje a byli produktivní. I přes pár pozitivních momentů se nám se soupeřem nepodařilo držet krok. Slavkovští si tedy po zásluze odvezly i zbylé 3 body a nám zůstala jen pochmurná nálada. Nakonec tedy 2:7.

Poslední ligový turnaj sehraje áčko 2. sobotu v dubnu ve Slavkovské hale proti Psycho Brno a Bzenci.

Na závěr chci poděkovat všem, kteří nás přišli podpořit. Těšíme se na další domácí klání.

Turnaj B týmu 19.3.2016

TJ Sokol Brno Židenice B : TJ Sokol Adamov B - 7:3
Zápas se Židenicemi jsme zahájili nešťastnou tečí do vlastní brány. Sice jsme vyrovnali, ale víc nám aktuálně třetí tým JM přeboru mužů nedovolil. Hráči Židenic vyhrávali většinu soubojů jeden na jednoho a udávali tempo hry.

TJ Sokol Adamov B : FBC Sokol Ivanovice na Hané B - 2:0
Druhý zápas byla k vidění taktická bitva, kdy se oba týmy soustředily především na obranu. Výborně chytali gólmani a tak první branka padla až v závěrečné třetině. Přidali jsme i druhý gól a přestože se Ivanovice hnaly za vyrovnáním, nenechali jsme se zamknout před bránou. Naopak obě lajny mohly v závěru ještě navýšit vedení. Důležité bylo, že jsme tentokrát vydrželi celý zápas odehrát ve vysokém tempu a nedopouštěli se obvyklých chyb.

Turnaj B týmu 27.2.2016

TJ Sokol Adamov B : VSK MZLU Brno - 1:4
První domácí zápas probíhal podle osvědčeného scénáře. Když už jsme se dostali k zakončení, skončilo to obvykle střelou mimo bránu. Naopak hráči MZLU střeleli přesněji a trestali naše zaváhání.

TJ Sokol Adamov B : Sokol Brno III - 7:7
Přímý souboj o poslední místo v tabulce nezačal vůbec dobře. Falconům tam spadla kdejaká nahozená šmudla a my sice tlačili, ale v koncovce byli bezzubí. V 10 minutě druhé třetiny hosté po 2 rychlých gólech odskočili do vedení dokonce 2:6. Pak se v nás ale něco probudilo a začali jsme postupně umazávat náskok hostů. Dvě minuty před koncem zápasu jsme sice znovu prohrávali o 2 góly, jenže drama pokračovalo. V rozmezí 11 vteřin 2 naši hráči s nejvyššími čísly na dresu zkompletovali hatrick a bylo rázem srovnáno. Na remíze nezměnili nic ani svérázní rozhodčí, kteří ještě stihli zaplnit trestnou lavici 4 vyloučenými.

Turnaj A týmu 14.2.2016

O tomto víkendu, v neděli 14.2.2016, jsme odehráli další turnaj Jihomoravské ligy mužů. Našimi soupeři byly týmy nacházející se v tabulce v našem nejbližším okolí tj. týmy Rousínova a Skurut Hai. Očekávalo se tedy maximální nasazení všech zúčastněných s cílem porazit soupeře a tím se od něj v tabulce odpoutat, popřípadě se mu naopak významným způsobem přiblížit. Nicméně zůstalo pouze u nenaplněných očekávání a celý turnaj se nesl v duchu šetření sil na večerní oslavu svátku zamilovaných…

V úvodním zápase celého turnaje nás v 9h ráno čekal Rousínov. Tým je složen především z mladých, atleticky založených, leč zjevně dosti nezkušených hráčů. Do zápasu jsme vstoupili, na rozdíl od našeho soupeře velmi vlažně, jak se dalo očekávat již podle předzápasového rozcvičení. To rezultovalo v brzké vedení soupeře, které jsme ale dokázali poměrně rychle smazat. Tato skutečnost nám pomohla dostat se alespoň částečně do tempa zápasu. Soupeř lehce polevil v aktivitě a začal se nesmyslně stahovat až na vlastní polovinu. To nám, v kombinaci s jeho zmatečnou a nedůslednou obranou, která chvílemi vypadala, jakoby hráči soupeře florbal někdy viděli, ale v životě jej nehráli, umožnilo pohodlně navýšit vedení až na celkem příjemných 6:2. Zde se však začal projevovat náš klasický problém s přehnanou sebedůvěrou hráčů, kterým se v zápase něco povedlo, ztrátou koncentrace a vůle k plnění jakýchkoli pokynů a současně strach z možného vítězství v nadějně se vyvíjejícím zápase. Premisa k dalšímu vývoji tedy byla splněna. Místo abychom mizerně hrajícího soupeře definitivně dorazili, jsme začali vršit jednu individuální chybu za druhou, a nechali jej nadechnout k obratu. Posledním pomyslným hřebíčkem do naší rakve bylo soupeřovo vyloučení za stavu 8:6 pro nás. Nejprve jsme v ní nedokázali rozebrat soupeře, kterému se podařilo proměnit rychlý brejk. Neuplynula ještě ani minuta a následovala fatální hrubka rozehrávajícího hráče na vrcholu přesilovky, další brejk a srovnání stavu na 8:8. V úplném závěru zápasu jsme měli ještě několik jasných gólový situací, ale bohužel se naši hráči stali naprosto střelecky impotentními. Soupeř už také žádnou další naši hrubku nevyužil, a tak mohlo následovat jediné. Již pátá remíza v sezóně, tentokráte 8:8.

Ve druhém zápase dne jsme vyzvali pořadatelský tým Skurut Hai. Hráči soupeře nejprve překvapili objednávkou snad dvaceti pizz, které do sebe úspěšně natlačili jen pár minut před zápasem, posléze překvapili i pasivitou své hry. Skurut Hai hráli velice zataženě, přesto jsme s jejich hrou měli ohromné problémy. Díky dostatku zkušeností mohl soupeř držet dlouhé pasáže hry míček na hokejkách při vlastní rozehrávce, popřípadě v klidu kombinovat při naší komické snaze o napadání. Nicméně i přes velice zdlouhavou rozehrávku se „skurutům“ v podstatě nedařilo ukolébat naši obranu a vypracovávat si nějaké brankové příležitosti. První branku jsme inkasovali po poměrně dobře zakončeném průniku po mantinelu a druhou asi 2 sekundy před koncem první třetiny po další z fatálních hrubek našich bránících hráčů. V průběhu druhé třetiny jsme lehce převzali iniciativu, vypracovali si několik střel, ale povětšinou se jednalo pouze o propagační střely z prostorů, kde nás nechal soupeř hrát a spolehlivě chytající gólman vše jistil. Do žádných vyložených šancí jsme se nedostávali, přesto na konci třetiny svítilo na tabuli skóre 2:2. V poslední třetině jsme měli několik slibných šancí překlopit skóre na naši stranu a zápas vyhrát, protože soupeř již byl naprosto bezzubý. Bohužel naše pokračující nemohoucnost a až dětská naivita v zakončení dovedly zápas opět do smírného konce 2:2 a tedy šesté remíze v sezóně po čtrnácti odehraných utkáních.

Zpětně by se dalo říci, že první zápas byl alespoň divácky atraktivní, hraný v relativně slušném tempu i nasazení, byť s neskutečným množstvím chyb na obou stranách. Oproti tomu druhý zápas byl vyloženě nudný, z obou stran odehraný v chůzi, s naprostým minimem brankových příležitostí či osobních soubojů, a pokud si přítomní diváci přinesli sebou knihu, tak udělali jenom dobře. Za celý turnaj bych vyzdvihl snad jen výkon Pepy, kterému velmi prospěl přesun z centra na křídlo a díky výraznému omezení jeho defenzivních úkolů se stal i relativně nebezpečným útočníkem.

Pokud bych to chtěl shrnout krátce a výstižně, tak problém našich výsledků není dán herními schopnostmi a zkušenostmi jednotlivých hráčů, ale psychickou labilitou většiny jedinců.

Další turnaj nás čeká 27.2.2016 opět v Dubňanech.

Turnaj B týmu 28.11.

Dnes proběhlo další kolo jm. přeboru mužů - divize B, tentokrát v Jedovnicích.

Naše béčko tedy opět čekali dva soupeři.
V prvním utkání jsme narazili na nám známé Sivice. Utkání se už od začátku nevyvíjelo příliš dobře a tak přišel první obdržený gól.
Na ten jsme reagovali rychlým vyrovnáním.
Bohužel to bylo z hlediska kladů v tomto utkání vše. Soupeř dominoval v osobních soubojích zejména u mantinelu, kde se mnozí chtěli s míčkem ukrýt i přes jasné pokyny trenéra. Konečný výsledek 7:1 tedy naprosto odpovídal kvalitě a nasazení obou týmů. Nízký počet střel a laxnost v rozehrávkách byli naprosto žalostné.

Druhé utkání proti týmu Falkonů v mnohých vzbuzovalo pocit předem vyhraného utkání, což bylo třeba eliminovat. Proběhly změny v sestavě a šlo se na ně. Hned v úvodu se nám podařilo dát branku a hned na ni navázat další. Soupeř se drobně ukolébal, ale měl přibližně tolik šancí jako my, naštěstí pro nás je vychytal Martin.
Utkání pokračovalo ve stejném duchu, kdy jsme chvíli tlačili my a chvíli soupeř. Naštěstí pro nás se nám dařilo nějaké šance proměnit a náskok zvětšovat i přes snížení od soupeřů.
Výsledek 8:4 by nás mohl posunout z deprese, ale podařilo se to? Uvidíme příště.

Na závěr jen chválu, a proto trenér oprávněně vyzdvihl výkony našich brankařů. Jeden byl v brance a druhý byl v poli, kde se mu podařili vstřelit dvě branky a jeho snaha byla oprávněně odměněna. Budiž to pro ostatní útočníky poučením.

Domácí turnaj 21.11.2015

V sobotu se odehrálo další kolo Jm ligy mužů a nás čekala klání se Zastávkou a Skuruty.

V prvním utkání jsme narazili na Zastávku. Jako obvykle se dalo očekávat, že padne spousta branek a ani včera tomu nebylo jinak. I když se Zastávka dostala rychle na koně a vedla o 3 branky, tak se nám utkání podařilo vyrovnat a na konci jsme se tedy o body podělili rovným dílem. Utkání doprovázela spousta emocí a opět mělo náboj.

V druhém utkání jsme nastoupili proti Skurutům. Již v prvním střídání jsme se dostali do vedení, které jsme bohužel dlouho neudrželi. Dokonce jsme pustili soupeře na rozdíl tří branek, které jsme horko těžko stahovali. Utkání bylo vyrovnané až do konce a my uhráli druhou remízu. Tentokrát 8:8.

Na výsledcích lze hledat i pozitiva. Nebyla to snadná utkání a lze tedy vyzdvihnout bojovnost celého týmu. Negativem je tedy hlavně naše slabší defenzivní činnost, protože 14 obdržených branek je opravdu hodně.
Po včerejšku můžeme konstatovat, že si dvou remíz vážíme a víme, že žádné utkání není prohrané do závěrečného hvizdu.

Další hon za body bude následovat až po Novém roce, protože si áčko v prosinci vybere volný los.

Děkujeme za podporu divákům!

Blýská se na lepší časy? Možná!

Výsledky A-týmu:

Adamov x Boskovice 5:9

S předvedenou hrou jsme byli spokojeni pouze v první polovině zápasu. Potom nastal zvrat.
Obvykle se k rozhodčím nevyjadřuji, ale položil bych otázku k zamyšlení sekretáři, proč pošle na JM ligu mužů úplné začátečníky. Rozhodčí tedy nezvládali sporné momenty a dalo by se říct, že co si kluci z Bozaka vyplakali, to se písklo. Cena fair-play byla tomuto utkání a pojetí hry na hony vzdálena. Vrchol byl náš sražený brankař soupeřem v brankovišti a Boskovická dorážka -> uznaný gól.

Konec utkání doplnilo v součtu asi 14 trestných minut na naší straně a 12 na straně soupeře (mohli lítat i karty). Poslední minutu a půl jsme dohráli 3 na 4 již v klidném duchu.

Musím říct, že mi kolegů bylo dost líto. Není to určitě snadná situace.

Budiž to ponaučením pro příště. Rozehrané to bylo dobře. Dokonce jsme je i v pár pasážích přehrávali. Potom nás svázala křivda po několika rozhodnutích a dvě zbytečná vyloučení. Boskovice se dostali na koně a už z něj neslezli. Každopádně utkání s 9 obdrženými góly se těžko přetavuje ve výhru.

Gratulace soupeřům.

X-TEAM Bzenec x Adamov 4:5

Druhé utkání mělo rovněž dobrý start s několika pěknými šancemi. Bohužel nám svázali ruce opět naše hrubky a "mázy" soupeřům. I přes to se nám podařilo nějaké góly nastřílet a utkání nakonec šťastně dovést až do konce. Pro diváka to jistě nebyl pohledný zápas. Chvílemi se hrálo více vzduchem než po zemi.

Co je důležité? Máme 3 důležité body do tabulky a já věřím, že nás to zvedne k lepší hře a dovede k dalším bodům.

Díky hráčům za bojovnost.

Sport life

Od 6. do 8. listopadu 2015 proběhne na brněnském výstavišti SPORT LIFE – veletrh sportovních potřeb a volnočasových aktivit. Souběžně se budou konat ještě DANCE LIFE EXPO a IN-JOY, všechny tři akce tvoří dohromady Festival sportu, tance a zábavy. Všichni návštěvníci výstaviště se budou moci aktivně zapojit do sportovních a dalších aktivit, dozví se něco nového o zdravém životním stylu a budou se bavit.

 

Sport pro každého

Své expozice budou mít na výstavišti přední dodavatelé sportovního vybavení i oblečení. Velká sekce bude tradičně určená pro cyklisty a také pro vyznavače zdravého životního stylu. V rámci velkolepé fitness zóny se návštěvníci mohou těšit na silové tréninky EMS, při kterých je svalstvo stimulováno pomocí elektrod, tréning H.E.A.T. na přístrojích MAXERRUNNER, k dispozici budou výživoví poradci s přednáškami o stravovacím režimu a nových trendech v této oblasti, jóga pro začátečníky, kruhové tréninky nebo stále populárnější kettlebells. Jako aerobní aktivitu lze bezpochyby využít také tanec, pro veřejnost jsou připraveny open class workshopy, na kterých si každý může vyzkoušet různé druhy tance.

Více

Druhý turnaj A týmu

Sobotní domácí turnaj áčka poukázal na zlepšenou náladu v týmu a tedy i na zlepšení herního projevu. K vidění byla dvě vyrovnaná utkání.

V prvním z nich jsme narazili na Ratíškovice, které se nám dařilo od 2. třetiny přehrávat, ale k třem bodům nás to nedovedlo. Hráč Ratíškovic vyrovnal zhruba 2 min před koncem a my ani přes 3 hezké šance v závěru, gól nevsítili. I takový je florbal.

Druhé utkání jsme začali o poznání lépe, ale Slavkov utkání přetočil na svoji stranu a my tak celý zápas dotahovali. Rozdílovou branku nakonec vsítil soupeř.

Další utkání odehrajeme 1.11. v Letovicích.

Po týdenní pauze se vrhla do honby za body i naše vlajková loď áčko

Po ne-úplně týmovém a koncentrovaném výkonu byl pro nás první turnaj důraznou fackou. Prohráli jsme obě utkání. Na výkonu nelze hledat pozitiva. Budeme doufat, že jsme si vybrali "mizérii" hned z kraje soutěže. Další klaní bude v našem domácím působišti 10.10. a my tedy máme možnost doladit nedostatky a všem dokázat, že první turnaj byl jen výpadek.

K utkáním:
V prvním utkání jsme narazili na neznámou v podobě nováčka soutěže - běhavý Rousínov. Hráči byli důraznější, vyhrávali souboje a dávali nám laciné góly. Výsledek 3:7 je tedy odpovídající.

V druhém utkání jsme narazili na nepříjemné, nám známé Dubňany, které nás svojí produktivitou přehrály. Nezaujatý divák by neřekl, že byly "o vagón" lepším týmem, ale takový je sport. Dnes jsme bohužel na jejich celoplošnou osobku neměli. Nicméně výsledek považuji za krutý.

Dnešní bída:
Adamov x Rousínov 3:7
Dubňany x Adamov 10:5

Za poslední roky je to náš nejhorší vstup do sezóny.

Na závěr dodám:
Těším se na tréninky plné koncentrovaných hráčů, kteří chtějí tuhle "bídu" odčinit.
Jsme přeci jen stále na startu a je o co hrát!

Start sezóny starších žáků

Dnes vstoupili do nové sezóny a také nové soutěže starší žáci našeho florbalového oddílu.
Vítězství se nám urvat nepodařilo, ale předvedený výkon nebyl tak špatný.
Trápí nás ale malá hráčská základna, která se dnes projevila zvláště v druhém zápase, který jsme odehráli jen s osmi hráči.
Dnešní výsledky :
S Fbc ZŠ Komenského Slavkov....... 3:5
S Fbc Aligators ZŠ Klobouky .......... 2:5

Má -li někdo zájem rozšířit naše řady ve věkové kategorii 2001 až 2004, rádi jej mezi námi přivítáme

Start sezóny mužského B-týmu

Aktuálním víkendem začala soutěž pro mužské béčko a hned bylo na světě derby s áčkem Blanska a zápas s našimi známými ze Sivic, kteří spadli z JM ligy.

V první zápase jsme nastoupili proti Sivicím, i přes původní vedení se nám utkání plné nepřesností nepodařilo vyhrát. Na konci tedy 2:4. Byl to trošku nemastný a neslaný výkon.

V druhém utkání nás čekalo Blansko s cca 15 hráči, proti našim 7-mi. V utkání se po naší chybě poměrně rychle dostalo Blansko do vedení, které jsme po sléze stáhli. Ačkoli v utkání bylo Blansko více na míčku. Působilo spíše bezzubě a nám se ve třetí třetině povedl obrat z 2:3 na 4:3. Ale, aby bylo spravedlnosti učiněno za dost, tak se Blansku cca 30 vteřin před koncem podařilo vyrovnat. Nutno podotknout, že to byl "pěknej vingl".

19. březen 2024
předchozí měsíc 03/2024 následující měsíc
Po Ut St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

V tomto týdnu narozeniny slaví

Buchta Pavel
Filip Jan
Horák Martin
Ruber David

Aktuální informace